- Закази приймаються за телефонами або e-mail.
- Тіл.: +38050 394-96-09, +38050 410-74-81, +38044 531-19-15
- Е-mail: naftohim@i.ua
Конструкція й принцип роботи пристрою.
Прилад забезпечений калібрувальним циліндром, виштовхувачем, склянкою та ножем. Відповідно до методики із середини хлібного виробу вирізають шматок завширшки не менш ніж 6,0 см. У місці найбільш типової пористості (на відстані не менш ніж 1 см від кірки) роблять вирізнення м'якішу калібрувальним циліндром, вводячи його в шматок поступально-обертальним рухом. Калібрувальний циліндр із розміщеним усередині м'якою поєднується з обрізною склянкою. За допомогою виштовхувача переміщують м'якіш із калібрувального циліндра в обрізну склянку. М'якіш має водночас виходити зі склянки не менш ніж на 1 см. М'якіш, що виходить із торців обрізаного стакана, відрізають ножем, а отриманий циліндр м'якуша виштовхує з обрізаної склянки.
Прилади виготовляють так, щоб циліндричний об'єм вирізування м'якіша був рівний 27 см3.
Під час аналізу пшеничного хліба роблять 3 вирізки, а житнього — 4.
У штучних виробах, де скибочки невеликі, вирізки роблять із двох скибочок або двох виробів.
Вирізки зважують разом і вираховують пористість (у %) за зазначеною в методиці формулою.
Технічні характеристики:
Внутрішній діаметр калібрувального циліндра, мм |
30,1 ± 0,1 |
Довжина обрізаного стакана, мм |
38,0 ± 0,1 |
Об'єм зразка м'якуша, формованого пристроєм, куб. см |
27,8 - 27,9 |
Габаритні розміри |
|
склянки в складанні, мм |
40 х 40 х 155 |
ножа в зборі, мм |
20 х 45 х 180 |
Маса приладу, г |
400 |
- Ціна: Ціну уточнюйте