ТУ У 33.2-14307481-033:2005
Застосовується для контролю температури під час зберігання та перероблення м'ясомолочної продукції, у виробництві рідких сумішей, укладання асфальту та бетону.
Опис: корпус — неірж. сталь; циферблат — метал, пофарбований у білий колір;
скло — органічне; ступінь захисту — ІР 65; ніжка — щуп із неірж. сталі.
Діаметр корпусу D, мм |
Довжина щупа L, мм |
Діапазон вимірювання, °С |
Клас точності |
Ціна поділки, °C |
25 |
130 |
-40 +70 |
2,5 |
1 |
-10 +110; 0 +120; 0 +160 |
2 |
|||
0 +200 |
5 |
|||
0 +400 |
10 |
|||
40 |
250 |
-40 +70 |
1 |
|
-10 +110; 0 +120; 0 +160 |
1 |
|||
0 +200 |
2 |
|||
0 +400 |
10 |
Принцип роботи: Вимірювання температури відбувається через занурення голки термометра в вимірюване середовище. Не допускається використання термометрів для вимірювання температури, значення якої перевищує верхню межу діапазону вимірювань.
Примітка: не допускається транспортування термометрів без захисних чохлів
Приклад позначення: Термометр ТБІ-25 -40+70-2,5
- Ціна: Ціну уточнюйте