Виробник — Hanna instruments (США)
pH-тестер для сиру HI981032 призначений для безпосереднього вимірювання pH під час процесу виробництва сиру.
Вбудований зонд має корпус із харчового пластику ПВДФ, відкриту діафрагму з гелеподібним електролітом, чутливу мембрану конічної форми з низькотемпературного скла. Конструкція електрода ідеальна для вимірювання pH у молочних продуктах, емульсіях, кремах або інших напівтвердих зразках. Рекомендований діапазон застосування від 0 до 50 °C.
Конструкція з відкритою діафрагмою зменшує засмічення зваженими твердими речовинами та білками, що містяться в сирних продуктах, що сприяє стабільному виміру pH і спрощенню технічного обслуговування.
Конічна форма наконечника дає змогу проникати в тверді, напівтверді речовини й емульсії для безпосереднього вимірювання pH у різних продуктах на основі молока, використовуваних у процесі виробництва сиру. Низькотемпературне (LT) скло використовується для швидших результатів за нижчих температур.
Технічні характеристики:
Діапазон pH |
0.0... 14.0 pH |
pH роздільна здатність |
0.1 pH |
pH точність |
±0.2 pH @ 25 °C |
pH калібрування |
автоматична, по 1 або 2 точках |
Температурна компенсація |
немає |
Автоматичне вимкнення |
8 хв, 60 хв або може бути вимкнене |
Тип батареї |
CR2032 Li-ion |
Середнє середовище |
0 … 50 °C; RH 95% max |
Габарити |
51 x 151 x 21 мм |
Вага |
44 г |
Комплект постачання:
HI981032 Тестер pH сиру; pH 4.01 2 шт.; pH 7.01 2 шт.; очисний розчин для сирних відкладень 2 шт.; розчин для зберігання електрода 13 мл
- Ціна: Ціну уточнюйте