33 відгуків
Нафтохімгруп - лабораторне обладнання
+380 (50) 394-96-09
+380 (50) 410-74-81

Тестерні смужки контролю якості фритюру 3MTM LRSM

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

Ціну уточнюйте

Замовлення тільки за телефоном

+380 (50) 394-96-09
Киев
  • +380 (50) 410-74-81
    Киев
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Тестерні смужки контролю якості фритюру 3MTM LRSM
Тестерні смужки контролю якості фритюру 3MTM LRSMВ наявності
Ціну уточнюйте
+380 (50) 394-96-09
Киев
  • +380 (50) 410-74-81
    Киев

Опис

  • Закази приймаються за телефонами або e-mail.
  • Тіл.:  +38050 394-96-09, +38050 410-74-81, +38044 531-19-15
  • Е-mail: naftohim@i.ua

У процесі смаження їжі відбувається розкладання кулінарних жирів і олій, фритюру. Цей процес зумовлений розпадом утворення жирів та олії тригліцеридів на гліцерин і жирні кислоти. Вільні жирні кислоти (ВЖК) погіршують характеристики олії, надають їй неприємного смаку та запаху. Індикатор LRSM дає змогу оцінити концентрацію вільних жирних кислот, за якими можна судити про ступінь придатності олії для подальшого використання.

Тест-індикатор являє собою вузьку пластину зі щільного білого паперу (0,7 x 9,5 см), на одному кінці якої є чотири поперечні сині смужки. Червона риса дає змогу відрізнити Індикатор малих концентрацій ВЖК від Стандартного індикатора ВЖК.

Паковання:

  • 50 тестових смужок у пластиковій тубі
  • 4 туби в коробці (Т.е. по 200 тест-смужок у кожному пакованні)

Використання:

Індикатор 3M LRSM занурюється в гарячий кулінарний жир (фритюр). Підраховується кількість смужок, що змінили колір із синього на жовтий, визначається концентрація ВЖК. При розкладанні фритюру концентрація вільних жирних кислот підвищується відповідно більше смужок індикатора змінює колір. Синя смужка повністю стає жовтою за певної концентрації ВЖК.

Практичне застосування:

Індикатор застосовується для контролю якості кулінарного жиру будь-якого походження (тваринного, рослинного, змішаного тваринно-рослинного) та обжарювального масла. Перевірка фритюру повинна відбуватися за робочої температури (в межах від 160 до 185°C).

Переваги:

Простота використання: не вимагає високої кваліфікації користувача.
Оперативність: негайний результат. Вся операція займає 15 секунд із моменту занурення індикатора в кулінарний жир.
Об'єктивність: результат не залежить від того, хто проводить перевірку.
Гігієнічність: тест-смужка не забруднює жир.
Точність: індикатор точно показує момент вибракування фритюру, що дозволяє скоротити витрати жирів і досягти найкращої якості приготування їжі за рахунок оптимального використання кулінарного жиру.
Безпека: точне визначення якості жирів дає змогу суворо дотримуватися чинних норм законодавства у сфері громадського харчування.

Інструкції із застосування:

  1. Відкрити пробірку, вийняти одну тест-смугу.
  2. Щільно закрити пробірку. УВАГА: контакт тест-смужок із вологим повітрям упродовж 24 год призводить до спотворення результатів перевірки якості фритюру.
  3. Тримати смугу за верхній білий кінець (з червоною смужкою).
  4. Занурити тест-смужку в кулінарний жир так, щоб усі сині смужки занурилися, на 1-2 с.
  5. Витягти тест-смужку, дати надлишкам жиру стекти в ємність, у якій готується їжа (5 с).
  6. Через 15 секунд, після вилучення смужки з фритюру, підрахувати кількість смужок, що повністю змінили колір з синього на жовтий (ігноруйте смужки, що змінили колір на жовтий з відтінком зеленого або будь-якого іншого кольору!). Тест-смужки слід розглядати при прямому яскравому освітленні.
  7. За результатами підрахунку та відповідно до заданого критерію вибракування прийняти рішення про можливість подальшого використання кулінарного жиру.
  8. Тест-смужка не призначена для повторного використання.
  9. Кожну ємність перевіряти новою тест-смужкою.

Інформація для замовлення

  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner