ТУ З Украины 14307481.006-94
Бутирометр для молока призначений для визначення масової частки жиру в молоці та молочних продуктах. Принцип дії ґрунтується на розкладеності білкових речовин кислотами та ізоаловим спиртом із подальшим поділом речовин за допомогою центрифугування.
Використовуються в організаціях, на підприємствах тваринництва, виробництва та перероблення молока та молочних продуктів і контролю якості цих продуктів.
Технічні характеристики:
Діапазон показань, %... від 0 до 6
Ціна поділки шкали, %... 0,1
Номінальна місткість градуйованої частини, мл... 0,750
Номінальна місткість робочої частини, мл... 21,5
Довжина шкали, мм... 65
Габаритні розміри, мм... 25х195
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте