- Закази приймаються за телефонами або e-mail.
- Тіл.: +38050 394-96-09, +38050 410-74-81, +38044 531-19-15
- Е-mail: naftohim@i.ua
Виробник — Hanna instruments (США)
Портативний pH-метр для молочної промисловості HI 99161 простий у роботі та потребує мінімального обслуговування.
Модель електрода: FC200D, матеріал корпусу електрода — Kynar (пластик), що дає змогу вимірювати безпосередньо в харчових продуктах та сировині для їх виробництва, наприклад, у тісті, молоці, сирі, варення, джемахах, м'ясі тощо. Електрод вводиться безпосередньо в продукти, розчини готувати не треба.
Електрод має відкриту діафрагму, яка не схильна до забруднення від в'язких зразків або від осаду під час вимірювань у молоці. В електроді не використовується хлорид срібла, отже, продукт не забруднюється від контакту з електродом.
Особливості pH-метра HI 99161:
- Зручний корпус
- Спеціальний електрод для молочних продуктів
- Великий дисплей
- Підказки під час калібрування
- Автоматичне калібрування
- Компактний, міцний вологозахищений корпус
Технічні характеристики:
Діапазон pH... -2,00 до 16,00 pH
Діапазон температури... –5,0 до 105,0°C
Роздільна здатність pH... 0,01 pH
Роздільна здатність температури... 0,1°C
Точність pH за 20 °C... ±0,02 pH
Точність температури... ±0,1°C
Термокомпенсація... автоматична
Калібрування... автоматичне за 1 або 2 точками
Електрод... FC 202D з BNC роз'ємом і кабелем 1 м
Живлення... 4х1,5В AA
Термін служби батарейок... 1000 год безперервного використання
Габаритні розміри... 152x38x30 мм
Вага... 205 г
Комплект постачання:
HI 99161 постачається з електродом FC 202D з BNC роз'ємом, кабелем 1 м, розчинами для калібрування та чищення, AA батарейками (1.5V), посібником з експлуатації.
- Ціна: Ціну уточнюйте