- Закази приймаються за телефонами або e-mail.
- Тіл.: +38050 394-96-09, +38050 410-74-81, +38044 531-19-15
- Е-mail: naftohim@i.ua
Лабораторний млин ЛМТ-2 призначена для подрібнення лабораторних проб зерна сільськогосподарських культур і продуктів їх перероблення для подальшого визначення показників якості зерна.
ЛМТ-2 застосовується в ПТЛ хлібоприймих, мукомольних і зернопереробних підприємствах, лабораторіях ГХІ, у системі сільського господарства, селекційних і науково-дослідних організаціях, незалежних лабораторіях та інших організаціях, що займаються оцінкою якості сільськогосподарських культур і продуктів їх перероблення.
Використовується млин під час підготовки проб для визначення кількості та якості клейковини, «числа падіння», вмісту білка, а також інших показників, під час визначення яких потрібен розмел продукту за заданою великою кількістю.
Млин забезпечує розмелювання зерна масою від 10 г до 100 г із заданим стабільним розміром частинок. Ситовий контроль подрібненого продукту не потрібний (догляд сита N 067 не більш ніж 1%, прохід сита N 38 не менш ніж 60%). Млин обладнаний змінними каліброваними ситами діаметром 0,8 і 1,0 мм.
Опис:
Млин ЛМТ-2 складається з корпусу, на якому змонтована плита з циклоном. На плиті змонтована кришка, на якій встановлена воронка, приймальна, а також клапан. Порожнина плити містить обичайку, зроблену у формі кільця з насічкою по внутрішньому боку та сито. У порожнині плити також розміщена крильчатка. Усередині корпусу на салазках встановлений електродвигун, що веде через клиноремне передавання в рух крильчатку. Вихідний продукт надходить, що надходить із лійки приймальної, підхоплюється потоком і через паз з отвором у кришці потрапляє в порожнину плити з крильчаткою. Під дією відцентрової сили, що додається крильчаткою, продукт відкидається на обичайку, набуваючи кругового руху. Під час руху поверхнею обичайки з насічкою продукт подрібнюється і його частинки, разом із повітрям через сито нагнітається в циклон. Після відділення від продукту повітря через порожнину кришки витісняється в порожнини плити, де проходить для очищення через фільтри та викидається назовні. Подрібнений і відокремлений від повітря продукт надходить до місткості приймальні для збирання подрібненого продукту.
Переваги млина лабораторної ЛМТ-2:
· Наявність регульованого автоматичного дозування продукту, що подається, дає змогу розмелювати продукт підвищеної вологості.
· Наявність пристроїв самоочищення системи дозування, розмольної камери та продуктопроводу унеможливлює змішування розмелюваної проби з залишками попереднього зразка.
· Приводний ремінь — багатошаровий, армований п'ятьма шарами синтетичних поліамідних ниток, практично не витягується й не вимагає регулярного натягування.
· Спеціальна форма крильчатки виключає її заклинювання під час розмелювання великого зерна (горох, кукурудза, сою).
· Застосування спеціальної фільтрувальної тканини забезпечує ефективне очищення повітря від пилу та виключає її виділення в робочий простір лабораторії.
Технічні характеристики:
Модель... ЛМТ-2
Об'єм завантажувального бункера, мл... 280
Об'єм місткості приймальної, мл... 250
Встановлена потужність, Вт... 550
Електроживлення, В... 220
Частота обертання робочого органа, об/хв... 10200
Вологість розмелюваного продукту, %... не більш ніж 20
Допустима кількість розмелень на годину... 30
Час розмелювання навішування масою 50 г, с... 20…40
Максимальний розмір подрібнюваних зерен, мм... 14
Діаметр отворів сита, мм... 0,8; 1,0
Найменша маса розмелюваного продукту, г... 10
Найбільша маса розмелюваного продукту, г... 100
Рівень шуму, ДБ... 65…70
Час спрацьовування системи захисту від перевантаження, сек... 5
Габаритні розміри, мм... 342х178х408
Маса, кг... 17,5
- Ціна: Ціну уточнюйте